Menu 03-06.04.2018

PONIEDZIAŁEK:
Śniadanie:


Obiad:



Podwieczorek:

WTOREK:
Śniadanie: 
– płatki zbożowe na mleku
– kanapki z dżemem truskawkowym
– herbata
Obiad:
– zupka pomidorowa z ryżem
– duszona wieprzowina w sosie a’la meksykańskim z kaszą gryczną
– kompot owocowy
Podwieczorek:
– owoce
– wafelek ryżowy

ŚRODA:
Śniadanie:
– kanapeczki z pieczywa mieszanego z pasztetem i ogórkiem świeżym
– herbata
Obiad:
– zupka z cukinii ze świeżą bazylią
– leczo warzywne w sosie pomidorowym z makaronowymi świderkami
– kompot owocowy
Podwieczorek:
– grahamka z serkiem owocowym

CZWARTEK:
Śniadanie: 
– makaron na mleku
– kanapki z żółtym serkiem i papryką
– herbata
Obiad:
– zupka warzywna
– potrawka z indyka z brązowym ryżem z surówką z marchewki i selera
– kompot owocowy
Podwieczorek:
– chałka maślana z powidłami śliwkowymi

PIĄTEK:
Śniadanie: 
– kanapki z pasta jajeczną i szczypiorkiem
– herbata
Obiad:
– zupka zacierkowa
–  placuszki z kaszy bul gur z marchewką z ziemniakami i bukietem warzyw na parze
– kompot owocowy
Podwieczorek:
– strucla z owocami